Vi vill göra ett bra Kungsbacka bättre

Här kommer en uppdatering om hur vi som parti arbetar för att skapa en trygg och levande miljö för företagare, barnfamiljer och våra äldre invånare.

Skola och omsorg – vårt fokus på kvalitet och trivsel

För barnfamiljer är trygghet och bra skolor en central fråga. Vi kämpar för att se till att våra barn får bästa möjliga utbildning och att skolor och förskolor har tillräckligt med personal. Likaså är vi engagerade i att förbättra omsorgen för våra äldre, så att de får den trygghet och vård de förtjänar. Vi arbetar för att skapa förutsättningar där både barn och äldre står i fokus.

Bättre villkor för företagare

Vi vet hur viktigt det är med ett gott företagsklimat. Därför arbetar vi för att förbättra bemötandet av företagare i kommunen och minska byråkratin som hindrar tillväxt. Vårt mål är att företag ska kunna blomstra och känna att de får rätt stöd och resurser från kommunen. Genom att sänka trösklarna för företagande kan vi tillsammans skapa fler jobb och stärka den lokala ekonomin.

Bostäder som passar alla livssituationer

Bostadsfrågan är något vi tar på stort allvar. Oavsett om du är en växande familj som behöver större ytor eller om du är äldre och söker ett mer anpassat boende, arbetar vi för att fler bostäder ska bli tillgängliga för alla åldrar och plånböcker. Vi tror på en kommun där det finns hem för alla, oavsett livssituation.

Långsiktiga investeringar för en levande framtid

Även om vi inte har makten att besluta just nu, arbetar vi aktivt för att påverka kommunen att göra kloka och hållbara investeringar. Vi vill se fler satsningar på kultur, hälsa och fritidsaktiviteter för både ungdomar och äldre. Genom att prioritera långsiktiga projekt skapar vi en starkare och mer levande kommun för alla invånare.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan påverka och skapa en ännu bättre kommun!

Målet är att prestige löst driva frågor som förbättrar vår vardag

Vi är inte bundna till olika partipolitiska block eller principer, utan vill skapa ett Kungsbacka där alla trivs och känner sig trygga.

  • Vi skall vara bäst i Sverige för alla barn
  • Vi skall vara bäst i Sverige för alla företagare
  • Vi skall vara bäst i Sverige för att åldras med värdighet

Helt enkelt skall vi vara den bästa kommunen att bo i oavsett var i livet man befinner sig.

Vi tar hand om varandra i vårt stora gemensamma vardagsrum där vi skall ha en samhällsservice som gör oss trygga och som hjälper de fram som behöver lite extra hjälp

Vi lämnar aldrig någon bakom oss

Dela med dina vänner