Bygg hyresrätter där unga kan bo

Ungefär 6 500 personer står i bostadskö i Kungsbacka, varav knappt 1 000 är ungdomar mellan 18–25 år. Vi vill att ungdomar skall ha en möjlighet att flytta hemifrån och stanna kvar i Kungsbacka. Dessutom kommer Västlänken, som ska vara klar 2026, att gå från Kungsbacka station via universitetet i Göteborg. Då kan Kungsbacka bli en stad med många studenter som ett helt nytt inslag i stadsmiljön. Om det finns lämpliga bostäder som studenterna kan bo i vill säga.

Ska det byggas hyresrätter för unga?

Dela med dina vänner

Bygg hyresrätter där unga kan bo

Ungefär 6 500 personer står i bostadskö i Kungsbacka, varav knappt 1 000 är ungdomar mellan 18–25 år. Vi vill att ungdomar skall ha en möjlighet att flytta hemifrån och stanna kvar i Kungsbacka. Dessutom kommer Västlänken, som ska vara klar 2026, att gå från Kungsbacka station via universitetet i Göteborg. Då kan Kungsbacka bli en stad med många studenter som ett helt nytt inslag i stadsmiljön. Om det finns lämpliga bostäder som studenterna kan bo i vill säga.

Dela med dina vänner

Gör din röst hörd!

Ska det byggas hyresrätter för unga?

Dela med dina vänner