Ett tryggare Kungsbacka

En av våra viktigaste framtidsfrågor handlar om ökad trygghet för våra kommuninvånare. En fråga så viktig att den inte får stanna i tomma ord om vård, skola och omsorg. Vi ser det som självklart att både närakuten och polisstationen har öppet dygnet runt samt att det finns ordningsvakter och övervakningskameror på brottsutsatta platser i kommunen.

Ska järnvägen byggas ut i Kungsbacka?

Dela med dina vänner

Ett tryggare Kungsbacka

En av våra viktigaste framtidsfrågor handlar om ökad trygghet för våra kommun invånare. En fråga så viktig att den inte får stanna i tomma ord om vård, skola och omsorg. Vi ser det som självklart att både närakuten och polisstationen har öppet dygnet runt samt att det finns ordningsvakter och övervakningskameror på brottsutsatta platser i kommunen.

Dela med dina vänner

Gör din röst hörd!

Dela med dina vänner