Varm mat till alla som har hemtjänst

Vi anser att det är ovärdigt att spara pengar genom att de som får sin mat via kommunens hemtjänst ska få hålla tillgodo med att äta den kall och få den levererad veckovis. Detta kommer vi alltid att rösta emot.

Ska järnvägen byggas ut i Kungsbacka?

Dela med dina vänner

Varm mat till alla som har hemtjänst

Vi anser att det är ovärdigt att spara pengar genom att de som i dag får daglig leverans av varm mat via kommunens hemtjänst skall få hålla till godo med kall mat som levereras en gång i veckan. Leverans av varm mat dagligen handlar inte bara om maten. Det blir ett avbrott i hemtjänsttagarens ensamhet, samtidigt som personalen kan vara behjälplig och notera om allt står rätt till.

Dela med dina vänner

Gör din röst hörd!

Ska alla med hemtjänst få varm mat?

Dela med dina vänner