Ett nytt sjukhus

För att få till ett fungerande, toppmodernt sjukhus i Kungsbacka anser vi att det är ett nybygge, i centralt läge, som krävs. Det är inte kostnadseffektivt att satsa mer pengar på det nuvarande som är föråldrat, trångt, har många grundläggande brister och dessutom en mycket olämplig placering. Nuvarande sjukhusområde kan omvandlas till ett fantastiskt bostadsområde..

Bygg lasarett i Kungsbacka

Dela med dina vänner

Ett nytt sjukhus

För att få till ett fungerande, toppmodernt sjukhus i Kungsbacka anser vi att det är ett nybygge, i centralt läge, som krävs. Det är inte kostnadseffektivt att satsa mer pengar på det nuvarande som är föråldrat, trångt, har många grundläggande brister och dessutom en mycket olämplig placering. Nuvarande sjukhusområde kan omvandlas till ett fantastiskt bostadsområde.

Dela med dina vänner

Gör din röst hörd!

Bygg lasarett i Kungsbacka

Dela med dina vänner