Warning: include(/home/kungsbac/public_html/kungsbackaborna.se/plugins/editors/jce/template.php): failed to open stream: Permission denied in /home/kungsbac/public_html/kungsbackaborna.se/includes/framework.php on line 8

Warning: include(): Failed opening '/home/kungsbac/public_html/kungsbackaborna.se/plugins/editors/jce/template.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php55/usr/share/pear:/opt/alt/php55/usr/share/php') in /home/kungsbac/public_html/kungsbackaborna.se/includes/framework.php on line 8
Partiet

julannonschristmas ornament 1033274 960 720

Motion angående Gräskärr fastigheten Kolla 5:6

Kommunstyrelsen i Kungsbacka beslutade 2016-10-18 att Teknikens hus skall lokaliseras till fastigheten Kungsbacka 4:33 (Skanska Betongpålar).
Detta innebär att fastigheten Kolla 5:6 inte kommer att användas för avsett ändamål dvs. Teknikens hus kommer inte att etableras där.
Samtidigt innebär beslutet att när lokaliseringen till Kungsbacka 4:33 är klar så frigörs allt markområde inom Vägmästaren 4, mellan ”Skattehuset” och Brandstationen.
Det frigjorda markområdet utgör en fantastisk möjlighet att bygga bostäder med eventuella verksamhetslokaler i markplan.
Områdets möjligheter för bostäder blir ännu bättre om vi kan övertyga Räddningstjänsten i StorGöteborg att flytta sin verksamhet till Gräskärr och fastigheten Kolla 5:6.
En placering som sannolikt är minst lika bra ur insatssynpunkt som nuvarande.

Kommer brandstationen att ligga kvar inom Vägmästaren 4 kan vi som alternativ användning av fastigheten Kolla 5:6 placera ett antal bostadspaviljonger där och på detta sätt lösa en del av vår bostadsproblematik. 

Kungsbackaborna yrkar att

Kungsbacka kommun omgående undersöker möjligheten att nuvarande brandstation inom Vägmästaren 4 flyttar sin verksamhet till Gräskärr och fastigheten Kolla 5:6. Blir detta inte möjligt så vill vi i andra hand att det på fastigheten placeras ett antal bostadspaviljonger.

2016-10-18

Roger Larsson Kb                                                   

      

Partiet Kungsbackaborna

Människorna i partiet representerar män och kvinnor i olika åldrar, med olika bakgrund och olika åsikter. Den gemensamma nämnaren är intresset för de lokala frågor som rör invånarna i Kungsbacka kommun. Välkommen till ditt lokala parti!

Här nedan ser du vår styrelse.

roger 

 

 

Roger Larsson

Ingenjör, Hanhals, 0705-213914
Ordförande för Kungsbackaborna
Ord.ledamot kommunfullmäktige
Ord. ledamot kommunstyrelsen

Mikaela
Mikaela Zackrisson

Stressmanager, Vallda, 0739-439743
Ord. ledamot kommunfullmäktige
Ord. ledamot i nämnden för Gymnasie- och vuxenliv

Christer
Christer Jorland

Egenföretagare, Onsala, 0705-628850
Ers. ledamot i Valnämnden,
Ord. ledamot i nämnden för Teknik

Agneta1
Agnetha Ernegård

Entreprenör, coach, Kungsbacka, 0736-585579
Ord. ledamot i nämnden för Äldreomsorg.

Bjorn
Björn Johansson

Onsala, 0705-169716

lördagsannons